Dane teleadresowe
ul. Kominka 6, pokój 1.10
kgorka[at]uni.opole.pl

Konsultacje (semestr letni 2020/2021)

czwartek 09:15 – 10:00 i 11:30 – 12:15 (I połowa semestru) (Ms Teams)
środa 11:15 – 12:45 (II połowa semestru) (Ms Teams)

Proszę o wcześniejszy kontakt mailowy w celu dopisania do grupy na Ms Teams.

  

 

 

Życiorys
2015– obecnie: doktorantka na kierunku Biologia. Temat przygotowywanej rozprawy doktorskiej: „Taksonomia środkowoeuropejskich opieniek (Armillaria spp.) z elementami ekologii i ontogenezy”. Promotor: dr hab. Sławomir Sokół, prof. UO, promotor pomocniczy: dr Jagna Karcz (Uniwersytet Śląski).

2013-2015: Studia magisterskie na kierunku Biologia, sp. biologia z geografią, specjalność nauczycielska (Uniwersytet Opolski). Temat pracy magisterskiej: „Porosty epifityczne miasta Opola jako wskaźniki zanieczyszczeń powietrza”. Promotor: dr hab. Sławomir Sokół, prof. UO.

2010-2013: Studia licencjackie na kierunku Biologia, sp. biologia z geografią specjalność nauczycielska (Uniwersytet Opolski). Temat pracy licencjackiej:  „Sezonowa zmiana aktywności kambium roślin nasiennych w odniesieniu do stref klimatycznych”. Promotor: dr Anna Wilczek.

Wyróżnienia:
Laureatka Stypendium Doktoranckiego Prezydenta Miasta Opola (2016/2017).

Funkcje pełnione na uczelni:
02.2018- obecnie: członek Rady Programowej dla kierunku Gospodarka Leśna.
02.2018- obecnie: Kierunkowy Koordynator ECTS dla kierunku Gospodarka Leśna.

Projekty B-R:
Współautorka projektów: Pracowni Mikoryz i Biodeterioracji oraz Pracowni kultur tkankowych i grzybowych w Międzynarodowym Centrum Badawczo-Rozwojowym Uniwersytetu Opolskiego na Rzecz Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego – Rewitalizacja Królewskiej Akademii Nauk w Prószkowie.

Witryna, którą obecnie przeglądasz, wykorzystuje pliki cookies w celu poprawnej realizacji dostarczanych usług i informacji oraz w celach gromadzenia anonimowych informacji statystycznych. Więcej informacji >>

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close